Новакът Лутън Таун и Манчестър Юнайтед играят при в двубой от 25-ия

...
Новакът Лутън Таун и Манчестър Юнайтед играят при в двубой от 25-ия
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Лутън Таун 1:2 Манчестър Юнайтед, старт на втората част

Новакът Лутън Таун и Манчестър Юнайтед играят при в двубой от 25-ия кръг на британската Висша лига. Расмус Хойлунд откри още в 37-ата секунда, а по-късно и удвои в седмата минута. Капитанът на домакините Карлтън Морис понижи в 14-ата минута. Срещата на стадион „ Кенилуърт Роуд “ може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 , както и онлайн на платформата. 

„ Шапкарите “ бяха в чудесна форма от началото на годината и нямаха проваляне, преди предходната седмица да правят отстъпка с 1:3 в семейството си на различен заплашен отбор от изпадане – Шефилд Юнайтед. Това оставя тима на Роб Едуардс тъкмо над чертата, на 17-ата позиция, с 20 точки и една повече от 18-ия Евертън, който играе в понеделник.

„ Червените дяволи “ пък не престават с възраждането си, като записаха четвърта поредна победа във всички шампионати предходната седмица при триумфа с 2:1 като посетител на Астън Вила. Отборът на Ерик загар Хаг няма проваляне в общо седем дуела от началото на 2024-а година и се завърна на шестата позиция с 41 точки, като изостава с осем от четвъртото място.



Мениджърът на Лутън Таун – Род Едуардс, заложи на Томас Камински на вратата и тройка в центъра на отбраната - Теден Менги, Габриел Ошо и Амари’и Бел. Пред тях бяха ситуирани четирима в халфовата линия - Чидозие Огбене и Алфи Доути по двата фланга, а Алберт Самби Локонга и Рос Баркли бяха в центъра. Таит Чонг и Коули Уудроу действаха зад капитана и централен нападател Карлтън Морис.

Наставникът на Манчестър Юнайтед - Ерик загар Хаг, пък не бе направил нито една смяна от състава, който завоюва против Астън Вила преди седмица. Вратар бе Андре Онана, апред него в отбрана действаха възобновеният Люк Шоу, Хари Магуайър, Рафаел Варан и Диого Далот. Каземиро и Коби Мейно бяха опорните халфове, а Маркъс Рашфорд и Алехандро Гарначо действаха по фланговете. Капитанът Бруно Фернандеш действаше зад Расмус Хойлунд, който водеше офанзивата.

 /  / 

Манчестър Юнайтед започва стремително и поведе в резултата още преди да са изтекли и 37 секунди игра. След една дълго изритана топка в половината на Лутън, бранителят Амари’и Бел не отигра по никакъв начин безапелационно, пробвайки се да подаде обратно. Вместо това, той подари кълбото на Расмус Хойлунд, който напредна самичък против вратаря Томас Камински, мина около него и на прадна врата осъществя за 0:1. По този метод датчанинът стана най-младият състезател във Висшата лига, който вкарва гол в шест следващи мача в шампионата.

The youngest-ever player to score in 6️⃣ consecutive games?

That's our Rasmus Hojlund
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР